Je bent hier: Home -> Het boek Rotonde Noordzee -> bestellen

Rotonde Noordzee bestellen


De opbrengst van het boek (3,50 euro per exemplaar) gaat naar het goede doel: het Fryske Gea. It Fryske Gea is een vereniging voor natuurbescherming in Friesland. It Fryske Gea beheert meer dan vijftig verschillende natuurgebieden - met een totale oppervlakte van meer dan 19.000 hectare - verspreid over de hele provincie. Bijna dagelijk geniet ik al fietsend van het Friese landschap, een goede reden om deze vereniging te steunen.

Het boek is verkrijgbaar bij een aantal verkooppunten of te bestellen via onderstaande procedure.

Bij bestelling via deze website is de prijs van het boek 12,75 euro inclusief verzendkosten

In Leeuwarden en omgeving (een straal van ongeveer 15 km) kan het boek per fiets afgeleverd worden, dan zijn er geen verzendkosten verschuldigd en het boek kost dan10 euro.

De aflevering van de bestelling per fiets kan even duren (maximaal 3 weken): het moet namelijk opgenomen worden in de route van een van mijn trainingsrondjes. Wil je het boek snel hebben, dan kun je het beste ook de verzendkosten overmaken (of bij een verkooppunt langs gaan).

Bestelprocedure:
Stort 12,75 euro (incl. verzendkosten), of 10 euro (exclusief verzendkosten, alleen voor Leeuwarden en nabije omgeving) op Postbankrekening 5120024 t.n.v. F.G. Feenstra te Leeuwarden. Vergeet niet je naam bij de mededelingen te zetten.

Belangrijk: Stuur mij tevens een mailtje met naam en adresgegevens, zodat ik weet waar ik het boek heen moet sturen.
Ik stuur het boek op zodra de betaling door mij ontvangen is. Je ontvangt per mail binnen enkele dagen een bevestiging van de bestelling.

Neem gerust contact met mij op voor vragen of opmerkingen: Mail Frouke Feenstra