Je bent hier: Home -> Het boek Rotonde Noordzee

Rotonde Noordzee

Tekst achterflap:

Rotonde Noordzee is een fascinerend fietsverslag van de Noordzeeroute. Frouke Feenstra neemt je mee onder grijze Hollandse en Duitse luchten naar Denemarken, slingert door een nu eens stralend zonnig dan weer bijzonder nat Zweeds landschap, zit met windkracht tien opgesloten in een Noorse hut en verbaast zich over de pracht van historische bezienswaardigheden in Schotland.
Een volle Engelse familiecamping doet haar uiteindelijk terugverlangen naar thuis.
De meest uiteenlopende mensen kruisen Frouke's pad: van chagrijnige campingbeheerders die haar wegsturen omdat ze geen caravan heeft meegesleept tot juist zeer coöperatieve die haar gratis haar tentje laten opzetten omdat het kampeerseizoen eigenlijk nog niet is begonnen.
Sommigen schudden hun hoofd in ongeloof als ze haar zien voortzwoegen, anderen bewonderen haar moed en positieve instelling en wuiven haar uit als ze weer vertrekt.
Natuurlijk een boek voor wie houdt van fietsen en zich misschien wel wil voorbereiden op deze of een andere (lange) fietstocht.
Maar ook een boek voor wie graag een reisverhaal leest, alles wil weten over doorzettingsvermogen of simpelweg van de eerste tot de laatste bladzijde geboeid wil worden.

Wil je alvast een paar fragmenten lezen uit het boek? Kies in het menu voor [fragmenten].
Het boek bevat 132 pagina's en de afmeting is 15X21 cm.